Mindfulness

Från 2019 har Mana HR tjänster för enskilda individer och arbetsgrupper i Mindfulness.

Vill du bli mer produktiv, effektiv, fokuserad och alert, samtidigt som du minskar din stress och får mer energi? Eller vill du att medarbetarna helt enkelt bidrar till mer i sitt arbete samtidigt som de känner sig mer tillfreds? Då kan Mindfulness vara något för dig och dina kollegor.

Vi kommer ut till er arbetsplats och instruerar er i Minfulness á 1- 1,5 timme/gång under sammanlagt åtta tillfällen. Efter utbildningen kommer ni att utveckla ett förhållningssätt i Mindfulness och samtidigt få insikten om att alla är utvecklingsbara i det som vi riktar vår uppmärksamhet till. Vår hjärna är helt enkelt plastisk.

Ni kommer också att märka att medarbetare som mår bra bidrar till fler och bättre arbetsinsatser till företaget.

ARBETSRÄTT

Är du i behov av tjänster inför omorganisation, MBL och LAS, fackliga förhandlingar, fackliga eller att skriva protokoll ?

Läs mer om Arbetsrätt

HR-KONSULT

Är du i behov av tjänster  inom rehabilitering, organisatorisk och social arbetsmiljö eller systematiskt arbetsmiljöarbete?

Läs mer om Hr-konsult

MINDFULNESS

Vill du att medarbetarna helt enkelt bidrar till mer i sitt arbete samtidigt som de känner sig mer tillfreds, mindre stressade och har mer energi?

Läs mer om Mindfulness

Intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa just er?

Välkommen att kontakta oss. Vi har kostnadsfria första möten.

KONTAKTA OSS